Targul de Minunatii - Editia Speciala De Valentine's Day


Mai sunt doar cateva zile pana la cea de-a V-a editie a Targului de Minunatii de la The Pub Universitatii. Incepem luna februarie sub semnul iubirii si o intampinam cu multa bucurie si cu o suita de produse atent selectionate pentru cele mai "dulcege" sarbatori ale anului - Valentine's Day si Dragobete.





Indiferent de care parte a baricadei te situezi (are you a fan or a hater? :P) luna aceasta va trebui sa-i demonstrezi cumva cat de mult tii la ea (el). 
Goana dupa cadourile potrivite nu trebuie sa fie insa un chin si mai ales nu trebuie sa te ruineze.  

Misiunea noastra este sa promovam shoppingul inteligent si sa te ajutam sa gasesti produsele potrivite la preturi care te vor face sa zambesti. Am selectat cei mai interesanti expozanti, cele mai inedite produse si am condimentat intreaga experienta cu cateva idei cool si de efect pe care le poti pune in aplicare ca sa-i transmiti intr-un mod cat mai memorabil ce mult inseamna pentru tine :)












Intra pe pagina noastra de facebook ( https://www.facebook.com/WonderBoutiqueRomania ) sau pe pagina evenimentului ( https://www.facebook.com/events/407811836059378/ ) si inspira-te din sugestiile noastre pentru cadouri de neuitat. Noi iti promitem sa avem de toate pentru toti: ceva rosu pentru pasionali, roz pal pentru romantici, albastru pentru visatori si chiar si negru pentru sceptici...


Duminica, 8 februarie 2015, intre 11 si 19, te asteptam pe Bdul Regina Elisabeta Nr. 9 la The Pub Universitatii cu sute de comori si preturi de care te vei indragosti lulea!


***
Daca vrei sa faci parte dintre expozantii nostri, lasa-ne un mesaj (pe facebook/ pe mail la wonderboutiqueromania@gmail.com) sau da-ne un telefon (+40743075588) si asigura-ti un stand. Grabeste-te, mai avem doar cateva locuri!

Comments

Popular Posts